Telefoon Nummer : 036 52 90 007
Geopend van Ma t/m Vr 8:30 - 17:00
Gratis offerte aanvragen?

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Dahua-Camera.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Dahua-Camera.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door de Dahua-Camera.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Dahua-Camera.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Dahua-Camera.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Dahua-Camera.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel de Dahua-Camera.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Dahua-Camera.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Dahua-Camera.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Dahua-Camera.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Dahua-Camera.nl worden onderhouden wordt afgewezen.