Telefoon Nummer : 036 52 90 007
Geopend van Ma t/m Vr 8:30 - 17:00
Gratis offerte aanvragen?

Installatie en Montage van camerabewaking

Introductie Camerainstallatie.nl

Al sinds 1999 bestaat ons moeder bedrijf, een professioneel installatie bedrijf met kennis en kunde van zaken en passie voor techniek. Met een leuk en gezellig team van gemotiveerde ICT'ers en elektromonteurs installeren wij op jaar basis meer dan 8000 camera's.

Niet alleen installeren wij beveiliging camera's maar ook Alarm systemen, toegang controle, draadloze netwerken, databekabeling/netwerk bekabeling en intercom systemen. Door onze ruime ervaring in techniek, en door het houden van zeer grote voorraden kunnen wij snel, en vakkundig complete systemen leveren en installeren tegen zeer gunstige prijzen.Beveiliging advies bij u op locatie ?

Welke IP camera of Bewaking camera past er het beste bij uw situatie, of welk alarm systeem zou in uw situatie passen? Onze adviseurs kennen de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden en geven een eerlijk en oprecht advies.

Wij komen kostenloos bij u op locatie kijken, ons advies is uw besparing.

Voor ieder budget een beveiliging oplossing ! 
Door kennis en ervaring weten wij de oplossing altijd wel te vinden onze gedreven adviseurs zoeken naar creatieveoplossingen  om de kosten zo laag mogelijk te houden en de kwaliteit zo hoog mogelijk.

Wenst u ook ADVIES op locatie ? 
Vul dan het onderstaande formulier in, wij proberen u binnen 24 uur terug te bellen !